DELPRO A/S er et entreprenør- og serviceselskab med speciale inden for højspændingsinstallationer. DELPRO udfører service- og entrepriseopgaver i elforsyningsnet, på on- og offshore vindmølleparker, på kraft- og kraftvarmeværker, jernbaneoperatører samt større industrivirksomheder.

Hovedaktiviteterne er relateret til elektriske installationer mellem 10 kV og 400 kV.

 

DELPRO A/S is one of the leading Danish partners and suppliers in the market for construction tasks related to the transmission and distribution of electrical energy and data.

The main activities of DELPRO are related to electrical installations in the voltage range between 10 kV and 400 kV.

 

 

 

Ansøgningsfrist
16. august 2020

HSEQ Manager med mod på spændende udfordringer 

Vil du være en del af en virksomhed, der brænder for at hjælpe vores kunder med en bæredygtig omstilling? Så er det dig, vi står og mangler hos DELPRO som HSEQ Manager.

 

Stillingen som HSEQ Manager er til dig, som er god til at formidle på en letforståelig og håndgribelig måde.

DELPRO er en international virksomhed og inde i en markant vækst. Derfor har vi i de seneste år etabIeret datterselskaber i England, Polen og snart også Holland. Med vores vækst følger også flere og højere krav til alle aspekter i relation til HSEQ. Vi har brug for dig til at koordinere vores indsats inden for HSEQ-området og gøre indsatserne håndgribelige for vores ledere og medarbejdere.

DELPRO er en uhøjtidelig virksomhed med korte beslutningsveje, og vi favner også bredt med hensyn til faglig baggrund. At blive vores næste HSEQ Manager kræver gode færdigheder i klar formidling og en ambition om at lykkes på alle niveauer i vores organisation. Det er sådan, vi arbejder.

Det normale arbejdssted for vores HSEQ Manager bliver på hovedkontoret, der ligger i Vamdrup ved Kolding. Derudover kan du forvente ca. 30 rejsedage pr. år i forbindelse med besøg på arbejdssteder og vores afdelinger i ind- og udland i relation til audits, udarbejdelse af instruktioner og lignende. Hver dag byder på afveksling og spændende udfordringer. Det kan vi garantere.

 

Dine opgaver som HSEQ Manager bliver:

 • Håndtering af ledelsens gennemgang og organisations kontekst
 • Udarbejdelse af procedurer og instruktioner
 • Ansvar for vores kvalitetsledelsessystem inklusiv IT-værktøjer (RAMS, mobile app osv.)
 • Organisering af HSEQ-, AMU- og sikkerhedsudvalgsmøder
 • Håndtering af instruktioner, krav og HSEQ-ændringer i hele organisationen
 • Dokumenthåndtering for HSEQ relevante problemer
 • Udarbejdelse af HSEQ-materiale i forbindelse med prækvalifikationer og tilbud
 • Planlægning af intern og ekstern audit
 • Ekstern HSEQ-rapportering til interesserede parter
 • Tilsikring af et sikkert og sundt arbejdsmiljø i DELPRO
 • Ikke mindst skal du sikre dig, at DELPRO overholder gældende erhvervsmæssig sundheds- og miljølovgivning


Vores forventninger til vores næste medarbejder er, at du ....:

 • besidder et stort struktur-gen
 • har erfaring med HSEQ i international virksomhed
 • har erfaring med og gerne certificering inden for ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001
 • er flydende skriftligt og mundtligt på engelsk


Til gengæld kan vi tilbyde dig:

 • Et job i en virksomhed, hvor du selv har stor indflydelse på din arbejdsdag samt dine fremtidige udviklingsmuligheder. Vi er ambitiøse på vores ansattes vegne. Og der er altid mere, vi kan lære inden for vores felt
 • Et team af fagligt dygtige medarbejdere og et godt samarbejde med virksomhedens andre afdelinger
 • En uformel organisation med stor frihed under ansvar. Vi sætter stor pris på gode initiativer, og derfor prioriterer vi dem også højt i dagligdagen


Vi er et entreprenør- og serviceselskab med en helt klar holdning til den verden, vi lever i

DELPRO A/S er et entreprenør- og serviceselskab med speciale inden for højspændingsinstallationer. Vi udfører service- og entrepriseopgaver i elforsyningsnet, på on- og offshore vindmølleparker, på kraft- og kraftvarmeværker, for jernbaneoperatører samt større industrivirksomheder. Hovedaktiviteterne er relateret til elektriske installationer mellem 10 kV og 400 kV.

Og så er vi certificeret i henhold til ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Vi er ca. 160 ansatte og værdsætter og værner om vores uformelle tone på arbejdspladsen.

DELPRO blev grundlagt i år 2000 og er landsdækkende med hovedkontor placeret i Vamdrup ved Kolding. Dertil kommer yderligere to afdelinger placeret rundt om i Danmark samt datterselskaber i England, Polen og snart også Holland. 

Vores fornemmeste opgave er at være compliant i de lande, hvor vi opererer. Fordi vores ambitioner er visioner er tårnhøje. Vi vll levere de bedste resultater til vores kunder.


Hvad så nu?

Lyder jobbet som HSEQ Manager som noget for dig? Så glæder vi os til at høre fra dig og lære dig bedre at kende.

Send din ansøgning via linket.

Hvis du har nogle spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os. Det gør du bedst ved at hive fat i vores divisionschef for Wind Dennis Hansen på telefon +45 4213 1058.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!